Goed nieuws, we hebben de vergunning verkregen om een apotheekhoudende huisartsenpraktijk te voeren. Wij werken er hard aan om in de loop van 2021 uw medicijnen via onze eigen praktijkapotheek te kunnen leveren. Zodra het zover is dan hoort u dat zeker van ons, wordt vervolgd …

Sinds september 2017 zijn we operationeel in onze “nieuwe” praktijk binnen Margaretha Medisch Centrum. Samen met het diagnostisch centrum van Star-SHL en apotheek Binnenstad werken we met veel plezier in ons nieuwe onderkomen. Op de eerste verdieping zijn Fysiofaster en Praktijk voor Mondhygiëne B. Muijs-Kraan gevestigd.

Ook heeft de diëtiste van TWB en de rookstopconsulente spreekuur op de praktijk.

Meer informatie over het het nieuwe medisch centrum en de woonhof kunt u vinden op www.margarethawoonhof.nl

218631_nl_photo_upload

De Pharmaself 24 automaat is sinds september 2017 operationeel en daar wordt veel gebruik van gemaakt. Met deze automaat kunt u uw medicijnen afhalen op elk door u gewenst moment, 24 uur per dag. U krijgt dan per mail of sms een pincode die 3 dagen geldig blijft.

U zult inmiddels ook al vernomen hebben dat de apotheek is gewijzigd. Na ruim 5 jaar prettige samenwerking met Apotheek de Kroon is sinds kort Napohoed B.V. Apotheken verantwoordelijk voor de levering van uw medicijnen. Napohoed bestaat uit een aantal apotheken: Apotheek Binnenstad, Apotheek Horus, Direct apotheek Binnenstad locatie Roosendaal en Apotheek Hoefstraat.

Apotheek Binnenstad verzorgt de dagelijkse recepten, Apotheek Horus verzorgt de Baxtermedicatie (medicijnrol).

Recente berichten

  OPENINGSTIJDEN

Maandag/dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 12:30 uur
Donderdag/vrijdag 08:00 – 17:00 uur

  0164 – 64 24 82

e-consult afspraak maken of herhaalrecept

Voor het maken van een afspraak met betrekking tot een e-consult of voor een herhaalrecept maakt u gebruik van de button “e-consult”. Via de button komt u op een beveiligde omgeving waar uw medische gegevens niet zichtbaar zijn voor derden.

e-consult