Naar aanleiding van adviezen vanuit de overheid verzoeken wij iedereen die de praktijk betreedt een mondkapje te dragen.

Op basis van de huidige adviezen en richtlijnen zijn alle huisartsenpraktijken in de gemeente Woensdrecht (dus ook Huisartsenpraktijk Huijbergen) alleen toegankelijk wanneer u een afspraak heeft.  U kunt momenteel in Huijbergen alleen op het spreekuur terecht als u geen symptomen van coronabesmetting hebt. Heeft u dus koorts of last van hoest, kortademigheid of andere luchtwegklachten zoals snotteren/niezen dan kunt u momenteel niet in Huijbergen op het spreekuur komen. In dat geval wordt na telefonische beoordeling van uw klachten, indien nodig, een consult gepland op de ‘COVID-post’ in Hoogerheide (Sportlaan 6, voormalig politiebureau), waar u dan door één van de huisartsen uit onze regio wordt geholpen. In alle gevallen geldt hierbij: Laat je testen en ga in quarantaine!

Via deze weg willen wij ook met klem een beroep op u doen om de gegeven adviezen om (snelle) verspreiding van het virus tegen te gaan op te volgen! Door massaal deze adviezen te volgen, hopen wij dat de verspreiding van het virus vertraagd wordt en daarmee de kans op overbelasting van het zorgsysteem verkleint.
Tevens adviseren wij om wanneer mogelijk het coronavaccin en de boostervaccinatie te nemen.
De boostervaccinatie is een extra prik die helpt om de bescherming tegen het coronavirus hoog te houden. U kunt de extra prik 3 maanden na uw laatste vaccinatie of coronabesmetting krijgen.

Voor nadere informatie hieromtrent kunt u de websites van de GGD en het RIVM raadplegen.

Recente berichten

  OPENINGSTIJDEN

Maandag/dinsdag 08:00 – 17:00 uur
Woensdag 08:00 – 12:30 uur
Donderdag/vrijdag 08:00 – 17:00 uur

  0164 – 64 24 82

e-consult afspraak maken of herhaalrecept

Voor het maken van een afspraak met betrekking tot een e-consult of voor een herhaalrecept maakt u gebruik van de button “e-consult”. Via de button komt u op een beveiligde omgeving waar uw medische gegevens niet zichtbaar zijn voor derden.

e-consult